martes, 30 de abril de 2013

Quines activitats oferirem el pròxim dissabte 4 de maig ??

Ja queden menys dies per donar a conèixer la nova mascota de l'ADF. El proper dissabte proposem que vingueu amb els nens i participeu en la elecció del nom. La Plaça Catalunya de Sant Boi serà l'escenari. De 10 a 18 hores, oferirem diferents activitats i tallers, com:
- Taller de xapes
- Taller de dibuix
- Jocs divertits i eductius sobre les plantes més típiques dels nostres boscos mediterranis i com aquests evolucionen darrera una pertorbació, com el foc.
- Mostra del vehicle i de les eines que s'utilitzen en l'extinció dels incendis forestals
- Joc d'investigació de les causes d'incendi forestal, a càrrec dels Agents Rurals.

Durant la jornada tambè oferirem una exhibició de motoserra, a càrrec d'un voluntari de l'ADF Tambè ens vindrà l'Edu, el pastor, amb alguns dels seus cabrits. Hem de recordar que a Sant Boi hi ha en marxa un projecte de silvopastura en àrees periurbanes, amb un ramat de cabres gestionat per l'Eduard Balcells (president de l'Associació de Joves Pastors de Catalunya) i dos pastors més.
Disposarem a la venta samarretes per nens amb el nostre escut, per si voleu portar-vos un record!

Podreu depositar la vostra butlleta seleccionant 1 dels quatre noms que hem proposat. Si preferiu proposar-ne un de nou, es deixa un espai pel qual.

Entre tots els que participin en la votació optaran a un obsequi el dia 25 de maig, a l'Ermita de Sant Ramon, a on es donarà a conèixer el nom. Ja informarem més sobre aquesta activitat.

Esperem que vingueu i disfruteu de la jornada!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario