martes, 20 de agosto de 2013

4t Informe quinzenal PVI (1 al 15 d'agost)



Les dades generals de la primera quinzena d'agost del 2013 que enregistra el dispositiu del PVI hi figuren 40 incendis de vegetació (24 forestals) amb un total de 24,96 ha afectades. La majoria dels incendis s'han produït a les comarques del Baix Llobregat (10 incendis, 1.60ha) i del Maresme (8 incendis, 1.53ha).


 La majoria dels incendis que s'han produït a la nostra comarca han estat conats (<0.1ha), enregistrant-se un incendi a un camp agrari a Esparreguera que afectà 1 ha (14/08).
L'únic incendi enregistrat pel dispositiu PVI a Sant Boi durant aquesta primera quinzena d'agost va tenir lloc a La Vaqueria (8/8/13; <0.1ha), considerat agrícola.
També s'ha enregistrat i comprovat cremes agrícoles dins del Parc Agrari, amb el suport dels voluntaris de l'ADF de St.Boi.
Els abocaments perillosos tornen a ser protagonistes en les incidències, localitzats principalment a l'interfície industrial-forestal.

A l'àrea de pícnic de Torre de la Vila s'han detectat usos indeguts de les barbacoes (portàtils i indicis de foc a terra) i s'han informat, amb el suport també de l'ADF, a moltes famílies i grups d'amics usuaris d'aquesta zona. En total al municipi, el PVI ha informat a 50 ciutadans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario